Wie zijn wij? 

    Kom in contact

Wij zijn twee enthousiaste en gedreven onderwijsprofessionals die door jarenlange ervaring binnen en buiten het beroepsonderwijs en het volgen van een master opleiding steeds beter hebben leren waarderen en begrijpen wat ons onderwijs in Nederland zo waardevol maakt. Maar ook waar we met elkaar nog een verbeterslag kunnen maken.

 

Wij geloven dat het leren steeds meer letterlijk op straat ligt. Door middel van werken in de praktijk, informatie via het internet en het meedoen in onze maatschappij. 

 

Studenten zijn in de lead om zelf te kiezen hoe, waar en wanneer ze zich willen ontwikkelen. De uitdaging is om dit proces aan te laten sluiten bij de huidige criteria van goed onderwijs en de gestelde kaders door OCW. 

Sonja Dijkstra

Sonja Dijkstra (1975) heeft in 2006 de overstap van de Rabobank naar het onderwijs gemaakt. Naast docent heeft zij gewerkt als teamleider en projectleider Ondernemerschap. Op dit moment is Sonja werkzaam als opleidingsmanager bij het Drenthe College. Naast haar PDG heeft Sonja in 2018 haar Master Learning & Innovation afgerond.   

Yvonne Rouwhof

Yvonne Rouwhof (1969) is na een carrière in de accountancy in 2008 afgestudeerd als docent Bedrijfseconomie. Vervolgens heeft zij haar Master of Science gehaald aan de businesschool TSM. Yvonne is als opleidingsmanager verbonden aan de ROC van Twente waar ze ook als docent Ondernemen met studenten heeft gewerkt.    

Stuur ons een bericht via onderstaand contactformulier:

Naam  
E-mail  
Bericht